miercuri, 13 mai 2020

13 mai - ziua dorului

Dorul este o emoție pe care o trăim des – ne e dor aproape zilnic de oameni, de locuri, de arome, de perioade din viață care au trecut. Mai mult, ne e dor de cum ne simțeam noi lângă o persoană specială sau într-o situație care a mișcat ceva în noi. De aici și ideea de zi dedicată Dorului. Este important să ne acceptăm emoțiile și să le împărtășim către cei dragi, chiar dacă poate fi o ipostază vulnerabilă.
Ziua Dorului este un îndemn de a ne muta atenția pe lucrurile frumoase, pe ceea ce iubim la cineva. Este ziua cu cei mai mulți “pacienți” și poate avea efect terapeutic ☺ Așa că, astăzi, pe 13 mai, trimite și tu un mesaj către cineva de care îți e dor sub #miedordetine #ziuadorului. Vei face pe cineva fericit și, cine știe, poate ți se va schimba complet ziua și ție.” a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.


    Cred ca ziua dorului e in fiecare zi nu doar pe 13 mai...dorul e prezent in fiecare moment in fiecare din noi....dor de parinti, frati, copilarie, bunici, prieteni pe care nu i-ai mai vazut demult....iar in perioada asta cred ca tuturor ne e dor de normalitate.
    Azi ...de ziua dorului am primit 4 cadouri ... ca sa nu imi mai fie asa dor de Garfield :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu